ΣΕΡΑΦΕΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ...
""
Γραμμές τρένου....διάβαση...
Κυκλοφοριακό Στάθμευση

Συνεχή άλματα της ασυδοσίας

Αναρτήθηκε m.alexandros@yahoo.gr On 11:01 μ.μ.


Αθήνα 20-9-2010

Προς: Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Αθηναίων

Συνεχή άλματα της ασυδοσίας με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου

Από το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου 2010 και μέχρι σήμερα υπάρχει μια συνεχής αύξηση της ασυδοσίας, αυθαιρεσίας και παρανομίας στην γειτονιά μας.

Η ηχορύπανση έχει ξεπεράσει κάθε ανεκτό όριο, το δε ωράριο της μουσικής που εσείς ψηφίσατε έχει «επεκταθεί» έως την ανατολή του ηλίου.

Λόγω της συνεχιζόμενης καλοκαιρίας όλα τα καταστήματα υγιειονομικού ενδιαφέροντος έχουν ανοιχτές πόρτες και παράθυρα και έχουν μετατραπεί σε υπαίθρια street bar.

Οι κάτοικοι αναγκάζονται να ξενυχτούν ιδιαίτερα κάθε Παρασκευή & Σάββατο.

Ενδεικτικά (περισσότερα στο site μας) για την αυξανόμενη αυθαιρεσία έχουμε να αναφέρουμε:

1. Ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων πέραν των προσόψεων των καταστημάτων, με την εμφάνιση ενοικίασης κάποιου μικρού χώρου σε άλλη ιδιοκτησία από αυτή που έχει (;) δοθεί άδεια. ( π.χ. κατάστημα της οδού Δεκελέων 7 έχει τραπεζοκαθίσματα στην οδό Δεκελέων 11 και στην Δεκελέων 16, κατάστημα της οδού Βουτάδων 54 έχει τραπεζοκαθίσματα και στο διπλανό ακίνητο)

2. Η οδός Τριπτολέμου από Ορφέως έως Περσεφόνης έχει μετατραπεί σε υπαίθριο μπαρ με ωράριο έως την ανατολή του Ηλίου.

3. Η οδός Βουτάδων απο το μεσημέρι και μετά, ιδιοποιείται και καταργείται ολοσχερώς.

4. Η οδός Περσεφόνης (ποδηλατόδρομος και ήπιας κυκλοφορίας) που πρόσφατα ανακατασκευάστηκε χρησιμοποιείται μόνο για στάθμευση.

5. Ένα από τα μεγαλύτερα club της πόλης, στην οδό Τζαφέρη 11, με άδεια εστιατορίου !!!!, έχει ιδιοποιηθεί την απέναντι πλατεία, τουλάχιστον μία λωρίδα κυκλοφορίας της Πέτρου Ράλλη, παίζει δε μουσική σε τέτοια ένταση που τα μπάσα δονούν το μισό Ρούφ και μεγάλη περιοχή των Κάτω Πετραλώνων μέχρι τις 7 το πρωί .

Τα δε υπόλοιπα μεγάλα «μαγαζιά» δεν έχουν ανοίξει ακόμη.

Τα τραπεζοδρόμια, οι καταλήψεις κάθε κοινόχρηστου χώρου, η καταστροφή δέντρων κ.λ.π με την ανοχή των αρμοδίων, καθιστούν αδύνατη την επιβίωση μας.

Εάν δεν μπορεί ο Δήμος να προστατεύσει τους κατοίκους ή αν δεν τους θέλει, ας το δηλώσετε στα προεκλογικά σας προγράμματα.