ΣΕΡΑΦΕΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ...
""
Γραμμές τρένου....διάβαση...
Κυκλοφοριακό Στάθμευση

H Γάτα, το Ποντίκι και η Στρουθοκάμηλος.

Αναρτήθηκε m.alexandros@yahoo.gr On 2:43 μ.μ.

Όλοι μαζί στο έγκλημα


Το Σάββατο 16/10/2010 το πρωϊ στο Γκάζι ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν τραπεζοκαθίσματα και τα μεγάφωνα με τις μουσικές σταμάτησαν λόγω της Γιορτής Διαμαρτυρίας των κατοίκων που έγινε στις 20:30.



Απο νωρίς το πρωί η πλατεία και οι γύρω δρόμοι γέμισαν με προσωπικό της Δημοτικής αλλά και της Ελληνικής Αστυνομίας.


Η ώρα περνούσε, η Γιορτή στηνόταν και μετά από πολύ καιρό η μουσική από τα μεγάφωνα που βρίσκονται στους δρόμους σταμάτησε .


Στις 17:30 εμφανίστηκε ένας μαυροντυμένος «μπράβος» και κραδαίνοντας ένα μαχαίρι μαχαίρωνε με μανία τις αφίσες και τα σκίτσα που είχαν αναρτήσει οι κάτοικοι με τον συλλόγο τους στην πλατεία.


Η συγκέντρωση των κατοίκων τελείωσε στις 23:30 οπότε τα μεγάφωνα ξαναδούλεψαν στην διαπασών, τα τραπεζοκαθίσματα απλώθηκαν σε πεζοδρόμια, δρόμους, πλατείες και ο συναγερμός της Δημοτικής και Ελληνικής Αστυνομίας έληξε και οι θαμώνες γέμισαν πάλι το Γκάζι, μεταξύ αυτών και Αντιδήμαρχοι του Δήμου της Αθήνας.


Παιδιά, ποδήλατα, ηλικιωμένοι που χρησιμοποίησαν την πλατεία για μερικές ώρες πήγαν στα σπίτια τους, να φορέσουν τις ωτοασπίδες για να μπορέσουν να κοιμηθούν και να έχουν να θυμούνται το θαύμα που συνέβη.


Είμαστε σίγουροι ότι στην επόμενη συγκέντρωση η πλατεία θα γεμίσει πάλι με κατοίκους, επισκέπτες , ποδήλατα, μπάλες, παιδιά αλλά και αστυνομία.


Έως τότε θα την λυμαίνονται τα κυκλώματα και οι προστάτες τους.