ΣΕΡΑΦΕΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ...
""
Γραμμές τρένου....διάβαση...
Κυκλοφοριακό Στάθμευση

Θεσσαλονίκη - Ηράκλειο τολμούν

Αναρτήθηκε m.alexandros@yahoo.gr On 4:22 μ.μ.

Η Αθήνα περιμένει τη ΔΡΑΣΗ του κου Αβραντίνη (Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας & Πολεοδομίας) και την πολιτική βούληση του κου Καμίνη.

Θεσσαλονίκη απο το http://www.ert3.gr/news/et3newsbody.asp?ID=533547

Θα κατεδαφιστούν οι αυθαίρετοι χώροι στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος
(1/3/2011 8:12:00 πμ)
Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Θα κατεδαφιστούν οι αυθαίρετοι χώροι που στήνουν οι ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στα πεζοδρόμια ή σε κοινόχρηστους χώρους και φιλοξενούν τους καπνιστές πελάτες τους, δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.
Ο αντιδήμαρχος Αστικού Σχεδιασμού, Πολεοδομίας και Δικτύων, Ανδρέας Κουράκης, τόνισε ότι αύριο θα σταλεί επιστολή στους καταστηματάρχες με βεβαιωμένη παράβαση που θα τους καλεί να απομακρύνουν τις κατασκευές. Πρόσθεσε, δε, ότι εξετάζεται η πιθανότητα να απεικονίζεται στα πεζοδρόμια ο χώρος όπου μπορούν να τοποθετηθούν τραπεζοκαθίσματα και να τοποθετηθούν κινητά χωρίσματα. .......

Ηράκλειο Κρήτης απο το http://www.patris.gr/articles/196937

Ξαφνικό “σαφάρι” στο κέντρο για τα τραπεζοκαθίσματα
26/2/2011
Του Γιάννη Ζωράκη

“Σκούπα” αποκριάτικα στο κέντρο

Μάζεψαν και το κιόσκι του καστανά!
Άφωνοι έμειναν χθες το πρωί (εν μέσω Αποκρεών) ιδιοκτήτες καφετεριών του κέντρου, αλλά και πολίτες, στη θέα της “επιχείρησης σκούπα”, για την απομάκρυνση παράνομων τραπεζοκαθισμάτων.

Μικτό κλιμάκιο της Αστυνομίας και της Δημοτικής Αστυνομίας με επικεφαλής τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Ηρακλείου κ. Μαρκάκη, ξεκίνησε λίγο μετά τις 9.00 το πρωί τεράστια επιχείρηση από την οδό Χάνδακος, η οποία και επεκτάθηκε στους πεζόδρομους γύρω από τη Λότζια. ......