ΣΕΡΑΦΕΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ...
""
Γραμμές τρένου....διάβαση...
Κυκλοφοριακό Στάθμευση

Πολεοδομικός έλεγχος σε Blog !!!

Αναρτήθηκε m.alexandros@yahoo.gr On 11:15 μ.μ.


Έστειλαν την Πολεοδομία του Δήμου Αθηναίων και έλεγξαν , ομαδικά, την Τρίτη 18/10/2011 τα σπίτια των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου των κατοίκων Κεραμεικός – Γκάζι –Ρουφ «Μέγας Αλέξανδρος» γιατί τους ενοχλεί η δράση του συλλόγου και οι αναρτήσεις στο blog www.kerameikos.blogspot.com .


Παίζοντας το παιχνίδι των ανθρώπων της «νύχτας» με μια κατάπτυστη , μηνύσιμη και ανυπόγραφη καταγγελία (εδώ) από την οποία δεν τεκμηριώνεται κανένα έννομο συμφέρον ούτε καταγγέλεται συγκεκριμένη πολεοδομική παράβαση, η Πολεοδομία του Δήμου Αθηναίων προχώρησε σε έλεγχο των κατοικιών μας (σε χρόνο που ισχύει η τακτοποίηση πολεοδομικών παραβάσεων) .


Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων δεν κάλυψαν ούτε τους υπαλλήλους του Δήμου Αθηναίων όταν τους εγκάλεσε η Δικαιοσύνη για παράβαση καθήκοντος (επειδή δεν έλεγξαν μέχρι χθές τα σπίτια μας) μολονότι ο Δήμαρχος κος Καμίνης , ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας κος Αβραντίνης, η Αντιδήμαρχος Καταστημάτων & Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κα Παπαχελλά είναι όλοι τους έγκριτοι νομικοί.


Ο Δήμος Αθηναίων ακολουθώντας εδώ και χρόνια μια πολιτική ενάντια στους Δημότες – Κατοίκους του, παρά τις περί αντιθέτου διαβεβαιώσεις, κατάφερε με τις συνθήκες που δημιουργήθηκαν να μειώσει τους κατοίκους στο Κέντρο της Αθήνας.


Η συνειδητή πολιτική επιλογή της δημιουργίας γειτονιών – γκέτο με στόχο την απομάκρυνση των κατοίκων για την ανάπτυξη της «μαύρης» οικονομίας δυστυχώς φαίνεται ότι βρίσκει διαχρονικά υποστηρικτές , στους υποτιθέμενους εκφραστές των συμφερόντων των κατοίκων.


Από τη ίδρυση του συλλόγου μας εδώ και τριάντα χρόνια παλεύουμε για τις γειτονιές μας τα τελευταία χρόνια ιδίως για ελεύθερους Δημόσιους χώρους για μια Αθήνα που να ανήκει στους κατοίκους της, στους επισκέπτες της και όχι σε αυτούς που περαστικοί ήρθαν για να αρπάξουν, είτε σαν «πολιτικοί» είτε σαν «επιχειρηματίες».


Είναι λυπηρή η διαπίστωση ότι η παρούσα Δημοτική Αρχή είναι ανάλογη αν όχι χειρότερη απο την κάκιστη προηγούμενη στο να πράξει τα αυτονόητα.