ΣΕΡΑΦΕΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ...
""
Γραμμές τρένου....διάβαση...
Κυκλοφοριακό Στάθμευση

Στο Γκάζι η απελευθέρωση κοινόχρηστου δημόσιου χώρου κράτησε  μόνο λίγες ώρες. 

............................................

Στο Γκάζι σήμερα,25 Απριλίου μικτά κλιμάκια του δήμου Αθηναίων (Δημοτική Αστυνομία και των Διευθύνσεων Καθαριότητας, Κοινοχρήστων Χώρων, Πολεοδομίας και Πρασίνου) διενήργησαν αιφνιδιαστικούς ελέγχους σε καταστήματα (εστιατόρια,καφέ κλπ) . Σε οκτώ καταστήματα διαπιστώθηκαν πολεοδομικές παραβάσεις κατάληψης δημοσίου χώρου και τα κλιμάκια του δήμου κατεδάφισαν και απομάκρυναν τις παράνομες κατασκευές,απελευθερώνοντας άμεσα κοινόχρηστους δημόσιους χώρους. Μετά την αφαίρεση των παράνομων κατασκευών αποκαταστάθηκε ο κοινόχρηστος χώρος στην αρχική του μορφή."
                                                                                                   http://www.cityofathens.gr/node/21698                                                                                           
                                                                                               ...............................................................  Όλο τον χειμώνα η γωνία Βουτάδων και Κωνσταντινουπόλεως, έξοδος του μετρό, με χιλιάδες διερχόμενους καθημερινά, είχε αυτή την εικόνα (τρα_πεζοδρόμιο - θερμοκήπιο).


 Στις 10 το πρωί (25-4-2013) τα συνεργεία του Δήμου δουλεύουν πυρετωδώς.


 Στις 7 το απόγευμα (25-4-2013) το τρα_πεζοδρόμιο έχει αποκατασταθεί πλήρως, του λείπουν όμως τα πλακάκια, που πήρε ο Δήμος.  

Επειδή ο Δήμος δεν θυμάται την αρχική μορφή του πεζοδρομίου,  το τρα_πεζοδρόμιο έχει υπερυψωθεί και έχει διαπλατυνθεί τουλάχιστον ένα μέτρο έξω απο τη ρυμοτομική γραμμή,  στη φωτογραφία φαίνεται η υπέρβαση.