ΣΕΡΑΦΕΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ...
""
Γραμμές τρένου....διάβαση...
Κυκλοφοριακό Στάθμευση

Λέσχη Φιλαναγνωσίας

Αναρτήθηκε m.alexandros@yahoo.gr On 10:29 π.μ.

Ο σύλλογος μας διοργανώνει λέσχη φιλαναγνωσίας.

Ξεκινάμε διαβάζοντας το "Μυστικό της Έλλης" του Θεόδωρου Γρηγοριάδη - εκδόσεις Πατάκη και την Τετάρτη  20 Νοεμβρίου 2013 στις 18:30  συζητάμε το βιβλίο μαζί με το συγγραφέα στο πατάρι του cafe στη Τεχνόπολις.

Διαλέξαμε ως πρώτο βιβλίο ανάγνωσης αυτό το μυθιστόρημα για τον λόγο ότι πέρα απο την ιστορία που διηγείται και περιγράφει ο συγγραφέας έχει διαλέξει ως τόπο που διαδραματίζονται τα συμβαίνοντα την περιοχή μας με όλα τα θετικά και αρνητικά που συμβαίνουν σε αυτήν.

Σας περιμένουμε είτε έχετε διαβάσει το βιβλίο είτε θέλετε να έρθετε να μας ακούσετε και να σας ακούσουμε.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:


Η ερωτική ζωή της Έλλης έδειχνε ληγμένη κοντά στα πενήντα της. Οχυρωμένη ανάμεσα στα βιβλία, τις μνήμες και τα φωτογραφικά άλμπουμ, πίστευε ότι της ήταν αρκετά. Μια συνάντηση στη λαϊκή της γειτονιάς της, στο Ρουφ, με έναν νεότερο άντρα πυροδοτεί και πάλι τον ακυρωμένο πόθο. Η γνωριμία της με τον παντρεμένο Αντώνη όχι μόνον ενεργοποιεί αισθήσεις και συναισθήματα, αλλά τη βάζει σε έναν καινούριο ρόλο, σε μια απρόβλεπτη και ριψοκίνδυνη ιστορία.

Μια ερωτική ιστορία με φόντο τον μικρόκοσμο του Ρουφ και του Βοτανικού, που διαδραματίζεται στις απαρχές της οικονομικής κρίσης, η οποία αποβαίνει καθοριστική για την εξέλιξη της ζωής των ηρώων.
Ένα μυθιστόρημα λεπτών αποχρώσεων και ιδιαίτερων συγκινήσεων πάνω στην απουσία, την απώλεια, την αναχώρηση, την απρόσμενη αγάπη, την ολοκληρωτική προσφορά.