ΣΕΡΑΦΕΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ...
""
Γραμμές τρένου....διάβαση...
Κυκλοφοριακό Στάθμευση
Αναρτήθηκε m.alexandros@yahoo.gr On 9:30 μ.μ.

 Δελτίο τύπου

Την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022 ο σύλλογος μας δια της αντιπροέδρου του Δ.Σ Βασιλικής Μπάρκα μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου Αναγέννηση (Σεπόλια) κ. Θεοδόση Μπενάτο συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΟΣΕ κ. Σπύρο Πατέρα.
Θέμα της συνάντησης : Η συχνότητα των θανατηφόρων δυστυχημάτων στις αφύλακτες διαβάσεις των πεζών κατά μήκος των σιδηροδρομικών γραμμών, η κατάσταση εγκατάλειψης τους, έλλειψη φωτισμού, σήμανσης, καθαρισμού και απαράδεκτων εν γένει συνθηκών διάβασης των πεζών στη λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως.
Η γόνιμη συνομιλία με τον πρόεδρο του ΟΣΕ απέδωσε την πληροφορία ότι πολύ σύντομα οι γραμμές θα καθαριστούν θα φωτιστούν θα αποκτήσουν μια εικόνα ευταξίας, και όπου χρειαστεί θα ενισχυθούν και ηχητικά ώστε να επιτευχθεί μια κάποια ασφάλεια στους διερχόμενους.
Δεν είχαμε όμως καμία ενημέρωση για το θέμα της υπογειοποίησης από τον σταθμό Λαρίσης έως το Ρουφ, περιοχές που αποτελούν τμήμα της 3ης Δημοτικής Κοινότητας, που δραστηριοποιείται ο σύλλογος μας και είναι οι γειτονιές μας και τα σπίτια μας.
Αν και η μελέτη είναι έτοιμη, το υπουργείο μεταφορών μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχει πρόθεση να ασχοληθεί με το θέμα.
Εμείς οι κάτοικοι ζητάμε υπογειοποίηση των γραμμών ΤΩΡΑ και δηλώνουμε ότι θα αγωνιστούμε για την άμεση υλοποίηση του έργου, ενός έργου που θα ενοποιήσει και θα δώσει πνοή στις δυτικές συνοικίες του Δήμου της Αθήνας.

                                                                                                                            Ο πρόεδρος για το ΔΣ
                                                                                                                            Ιωάννης Πολιτόπουλος