ΣΕΡΑΦΕΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ...
""
Γραμμές τρένου....διάβαση...
Κυκλοφοριακό Στάθμευση

Εκλεισαν 10 χρόνια οι άστεγοι στο Ρούφ

Αναρτήθηκε m.alexandros@yahoo.gr On 12:15 π.μ.

Αβραμόπουλος, Μπακογιάννη, Κακλαμάνης και Καμίνης δεν θέλησαν ποτέ να λύσουν το πρόβλημα.

Ο Αβραμόπουλος και η Μπακογιάννη σίτιζαν τους αστέγους στο κατεδαφιστέο( κατα δήλωση τους) απο το 1999 " Σεράφειο Κολυμβητήριο" και ταυτόχρονα ανέβαζαν το κόστος επανακατασκευής του κολυμβητηρίου απο 6.000.000 Ευρώ έως 14.000.000 Ευρώ .

Το 2008 ο τότε Δήμαρχος Αθηναίων Κακλαμάνης διέθεσε 831.000 Ευρώ μόνο για να αναπλάσει!!! τον περιβάλλοντα χώρο ενος κολυμβητηρίου που το είχαν κατεδαφίσει.

Ο δε Καμίνης στις 7/1/2011 έβγαλε και την οικοδομική άδεια.

(Για το Σεράφειο αναλυτικά εδώ)

Αναρωτιέται κανείς με τα παραπάνω χρήματα πόσα κολυμβητήρια και πόσους χώρους φιλοξενίας αστέγων κατασκευάζει;;

Ταυτόχρονα ο Δήμος Αθηναίων το 2006 νοικιάζει για να στεγάσει τη σημερινή 3η Δημοτική Κοινότητα ( 5-6 γραφεία και το πολύ 20 υπάλληλοι) τετραώροφο (!!!!) ακίνητο του Αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας & Καταστημάτων επι Κακλαμάνη έναντι 8.225 Ευρώ τον μήνα (το 2010).
Το ισόγειο το κτιρίου χρησιμοποιείται το πολύ 5 φορές το μήνα για να συνεδριάσει το Κοινοτικό Συμβούλιο.
Σχετικό δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας εδώ



Ο σημερινός Δήμαρχος κος Καμίνης αντί να μεταφέρει τα λιγοστά γραφεία και το ελάχιστο προσωπικό της 3ης Δημοτικής Κοινότητας είτε στην Τεχνόπολη είτε στο ιδιοκτησίας του Δήμου Πολιτιστικό Κέντρο "Μελίνα Μερκούρη" και να αξιοποιήσει τα δικα μας χρήματα που δίνουμε για ενοίκιο, ενοικιάζοντας ένα κτίριο για τους άστεγους, τους μεταφέρει απο τα πεζοδρόμια, ανάλογα με το δελτίο καιρού, στο πάτωμα του κλειστού γηπέδου μπάσκετ ή στο πάτωμα της Τεχνόπολις, στερώντας τους αθλητικούς και πολιτιστικούς χώρους της γειτονιάς μας.
Υ.Γ. ¨ολα τα παραπάνω είναι σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου.