ΣΕΡΑΦΕΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ...
""
Γραμμές τρένου....διάβαση...
Κυκλοφοριακό Στάθμευση

Ακόμη 2 δέντρα λιγότερα στο Γκάζι

Αναρτήθηκε m.alexandros@yahoo.gr On 12:47 π.μ.

Στις 13/7/2012 ο Δήμαρχος Αθηναίων δήλωνε:
 (Ιστοσελίδα Δήμου Αθήνας)

 Για την ανάγκη να δημιουργηθεί ζωή στο κέντρο της πόλης :

 Την πόλη πρέπει να την κρατήσουμε όρθια και για να την κρατήσουμε όρθια πρέπει να την κάνουμε και ελκυστική. Ελκυστική προπάντων στους νέους. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε πρέπει να δημιουργούμε ζωή στη πόλη. Από το να βάζουμε τραπεζοκαθίσματα στις πλατείες, στις δύσκολες πλατείες, όπως είναι η πλατεία Ομονοίας, όπως είναι η πλατεία Βικτωρίας και να οργανώνουμε διαρκώς εκδηλώσεις. Έτσι να φέρουμε πάλι το κόσμο στο κέντρο της πόλης.

  • Κάποιοι το ερμήνευσαν με τον δικό τους τρόπο: βρήκαν στην πλατεία του μετρό Κεραμεικός (Περσεφόνης 59) δύο ακακίες 30 ετών 


 και στις 1/12/2012 έκοψαν τα δέντρα  για να τοποθετήσουν στέγαστρο για την προστασία των τραπεζοκαθίσμάτων


  • Κύριε Δήμαρχε θα ενεργοποιήσετε επιτέλους τις υπηρεσίες Του Δήμου για να σταματήσουν την ασυδοσία που βιώνουν οι κάτοικοι της πόλης ???
  • Η πόλη με την ανοχή που δείχνετε αντι για ελκυστική θα γίνει αποκρουστική.





  • Αντι να φέρετε κόσμο στο κέντρο της Αθήνας θα καταφέρετε να διώξετε όσους κατοίκους παραμένουν και υπομένουν την αδιαφορία των υπευθύνων.
  •  

  • Οι επόμενες ημέρες, με τα μέτρα που θα πάρετε, θα δέίξουν πως εννοείτε με πράξεις τα λόγια σας "την πόλη για να την κρατήσουμε όρθια πρέπει να την κάνουμε και ελκυστική"

    Εκτός και αν κάναμε λάθος και το όλο concept εντάσσεται στον Χριστουγεννιάτικο στολισμό της πλατείας