ΣΕΡΑΦΕΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ...
""
Γραμμές τρένου....διάβαση...
Κυκλοφοριακό Στάθμευση

Εκδήλωση κοπής πίτας για το 2020 του συλλόγου κατοίκων Κεραμεικός Γκάζι Ρουφ "Ο Μέγας Αλέξανδρος".

Την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020, μέλη και φίλοι του συλλόγου μας συγκεντρωθήκαμε στον όμορφο και ζεστό χώρο του κέντρου "ΜΑΛΒΑΖΙΑ" για να κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του συλλόγου μας.
Η βραδιά κύλησε ευχάριστα ανταλλάσσοντας ευχές, αλλά και απόψεις, γνώμες και προτάσεις που προέκυψαν από τις συζητήσεις των παρευρισκομένων για τα προβλήματα στις γειτονιές μας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους δύο πρώην διαμερισματικοί σύμβουλοι της 3ης δημοτικής κοινότητας, η κ. Άννα Μαυρομάτη και ο κ. Νίκος Μουμούρης. Επίσης, ο κ. Βασίλης Δήμου νυν κοινοτικός σύμβουλος αλλά και μέλος του Δ. Σ του συλλόγου μας.
Μαζί μας ήταν και η κ. Ζωή Ρωπαϊτου συγγραφέας λαογράφος αγαπημένη φίλη και γειτόνισσα.
Η βραδιά κύλησε πολύ ευχάριστα με καλό κρασί και εξαιρετικά εδέσματα, κάτω από τους ήχους μελωδιών Χατζιδάκι, Σπανού και Ξαρχάκου.
Η αίσθηση που μας άφησε αυτή η εκδήλωση ήταν ότι πρέπει να ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες εκδηλώσεις του συλλόγου μας με χαρακτηριστική  πολιτιστική ποιότητα, όπως ο σύλλογος μας ξέρει να διοργανώνει.
Την πίτα προσέφερε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιάννης Πολιτόπουλος. Το δώρο για το φλουρί της πίτας, μια ποιητική συλλογή της Κικής Δημουλά, η Αντιπρόεδρος Βασιλική Μπάρκα.
Το φλουρί κέρδισε η γειτόνισσα και φίλη Κατερίνα Καραισκου.

Το Δ. Σ