ΣΕΡΑΦΕΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ...
""
Γραμμές τρένου....διάβαση...
Κυκλοφοριακό Στάθμευση

Συζήτηση με την παράταξη " Αθήνα είσαι εσύ"

Αναρτήθηκε m.alexandros@yahoo.gr On 4:08 μ.μ.

Φίλες και φίλοι μετά την επιτυχημένη συνεστίαση που είχαμε τον Φεβρουάριο για την κοπή της πίτας, ο κορονοϊός ανέστειλε κάθε δραστηριότητα στα πλαίσια της προφύλαξης και της απομόνωσης. Τα προβλήματα βεβαίως παραμένουν στις γειτονιές μας, βαίνουν αυξανόμενα στον απόηχο της καραντίνας και της οικονομικής κρίσης που ακολουθεί.
Στην προσπάθεια ο σύλλογος να γνωστοποιήσει και να απαριθμήσει αυτά τα προβλήματα, την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020 στις 5.30μμ συναντά τον Παύλο Γερουλάνο, αρχηγό της δημοτικής παράταξης "Αθήνα είσαι εσύ" στο καφέ της Τεχνόπολης λόγω κορονοϊού.
Αγαπητοί φίλοι, κατά καιρούς έχουμε προσπαθήσει με κάθε τρόπο να δημοσιοποιήσουμε την κατάσταση που επικρατεί στις γειτονιές μας αλλά δυστυχώς δεν βρήκαμε ανταπόκριση.
Οργανώνουμε συζήτηση με την παράταξη " Αθήνα είσαι εσύ" η οποία θέλει να μας ακούσει και να ασχοληθεί με τις γειτονιές της Δυτικής Αθήνας που έχουν μεγάλη ιστορία, ένδοξο παρελθόν και πολύ άσχημο παρόν, με αποτέλεσμα να εγκαταλείπονται από τους κατοίκους εφόσον δεν πληρούν τις προϋποθέσεις και δεν έχουν τις δομές μιας λειτουργικής γειτονιάς. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα συνεχίσουμε και με τις άλλες δημοτικές παρατάξεις.
Για όλους αυτούς τους λόγους θα θέλαμε να είσαστε μαζί μας την Πέμπτη για να εκθέσετε και εσείς οι ίδιοι μαζί με εμάς τα θέματα που μας απασχολούν.


Σας περιμένουμε

Ο πρόεδρος και το Δ. Σ