ΣΕΡΑΦΕΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ...
""
Γραμμές τρένου....διάβαση...
Κυκλοφοριακό Στάθμευση

Ανώνυμη κακοπληροφόρηση

Αναρτήθηκε m.alexandros@yahoo.gr On 10:25 μ.μ.

6/3/2011

Δημοτικές Παρωδίες


Συνεχίζεται το φλερτ του πρώην αντιδημάρχου Οικονομικών και παλιού στελέχους του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Αναγνωστόπουλου με τις δυνάμεις της Ανανεωτικής Αριστεράς. Τελευταία ένδειξη η προσπάθειά του να επιβάλει, σχεδόν με το ζόρι, ως μέλος στην Επιτροπή Διαβούλευσης του δήμου, ένα νέο όργανο, εκπρόσωπο του συλλόγου «Μέγας Αλέξανδρος» που δραστηριοποιείται στην περιοχή του Τρίτου Δημοτικού Διαμερίσματος (Γκάζι) εκφράζοντας θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς. Παρά όμως τη φορτικότητα του κ. Αναγνωστόπουλου προς τους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού Κακλαμάνη, η πρότασή του απορρίφθηκε, καθώς οι τελευταίοι, καλά πληροφορημένοι, αντέδρασαν έντονα και έτσι η εν λόγω επιλογή δεν πέρασε. Ο ίδιος επέμενε ότι πρέπει να εκπροσωπηθεί στην επιτροπή ο «Μέγας Αλέξανδρος» και μάλιστα παρενέβη διά μικροφώνου ζητώντας από τους συναδέλφους του να το ξανασκεφτούν, κάτι που δεν έγινε.

.......................................................................................................................................................................

Η απάντηση μας

Με έκπληξη διαβάσαμε στο ‘’ΠΑΡΟΝ’’ ότι ο σύλλογος μας ΄΄Μέγας Αλέξανδρος΄΄ εκπροσωπεί θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Σε αυτό το στοιχείο αποδίδει ο ανώνυμος και κακοπληροφορημένος συντάκτης του επίμαχου σχολίου το βέτο του Νικήτα Κακλαμάνη κατά της παρουσίας του συλλόγου στην επιτροπή διαβούλευσης του Δήμου για τον προϋπολογισμό του Δήμου Αθηναίων. Σας πληροφορούμε ότι το τελευταίο που ζητάμε από τα μέλη μας, κατοίκους των περιοχών Γκάζι, Κεραμεικός και Ρουφ είναι κομματική ταυτότητα, την οποία φυσικά δεν έχουμε ούτε ως σύλλογος. Ο λόγος της σφοδρότατης αντιπαράθεσης μας με τον πρώην Δήμαρχο Νικήτα Κακλαμάνη είναι η ανοχή αν όχι συνενοχή του στην αυθαιρεσία που επικρατεί στις γειτονιές μας, ειδικά σε σχέση με την παράνομη και ενοχλητική παρουσία αμέτρητων νυχτερινών κέντρων. Εξάλλου θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι η παράταξη της Ανοικτής Πόλης δεν υποστήριξε την συμμετοχή μας, μη μετέχοντας στην ψηφοφορία για την επιτροπή διαβούλευσης.

Τα επίσημα πρακτικά άλλα λένε εδώ